Fit & Gezond: Een Nieuwe Zwemervaring voor 50-plussers

Stel je voor: een gloednieuw programma dat speciaal is ontworpen om jouw vitaliteit een boost te geven, je gezondheid te verbeteren en je zwemvaardigheden te verfijnen. Welkom bij Fit & Gezond, een innovatief initiatief van Mijnzwemcoach, geleid door een ervaren zwemcoach, met als doel jouw welzijn naar nieuwe hoogten te tillen.

We zijn bij Mijnzwemcoach hard bezig geweest om deze nieuwe fase van zwemplezier en gezondheid voor 50-plussers samen te stellen. Fit & Gezond is niet zomaar een zwemprogramma; het is een pilot die exclusief is samengesteld voor jou, onze gewaardeerde 50-plusser. Onze missie? Om bij te dragen aan een gezonde en vitale maatschappij!

Gedurende vier lessen nemen we je mee in verschillende aspecten van zwemmen en vitaliteit:


Les 1: Welkom in het zwembad We beginnen rustig, met een kennismaking en een zorgvuldig samengesteld oefenprogramma. Tijdens deze les zal onze ervaren fysiotherapeut een korte intake doen om je persoonlijke doelen te bespreken.

Les 2: Starten met aquarobics We duiken verder in de wereld van zwemmen met aquarobics, terwijl we onze focus behouden op de schoolslag.

Les 3: Verder met de LoopABC Deze les staat in het teken van de LoopABC, waarbij we de schoolslag en aquarobics verder uitdiepen.

Les 4: Fysiomoment Na de les hebben we een speciaal moment met de fysiotherapeut om je voortgang te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Het Fit & Gezond-programma is niet alleen gericht op het verbeteren van je zwemvaardigheden, maar ook op het versterken van je algehele gezondheid en welzijn. Als 45-plusser is het essentieel om vitaal te blijven en zwemmen is daarvoor een uitstekende keuze. Zwemmen is een activiteit met minimale impact op je gewrichten, terwijl het tegelijkertijd je spieren versterkt, je uithoudingsvermogen verbetert en je algehele welzijn bevordert.

Dus waar wacht je nog op? Spring het water in en doe mee met Fit & Gezond. Samen kunnen we werken aan een gezonder en vitaler leven, zodat jij weer kunt genieten van elke dag in volle glorie.

Publicatiedatum: 08-05-2024