Over Mijnzwemcoach

Cursussen en clinics

Leer en verbeter je zwemtechniek onder begeleiding van een KNZB zwemtrainer. Op verschillende locaties in het land kun jij cursussen en clinics volgen!

Vier momenten per jaar is er een cursusperiode van acht weken waarin de cursus gegeven wordt. Persoonlijke aandacht staat voorop, dus je doet dit in groepjes van maximaal 12 personen. Twee maanden voor de cursus van start gaat, verschijnen de cursussen online en kan je inschrijven. 

Dit soort groepslessen werken niet alleen motiverend, ze zijn ook heel gezellig! Heb je vrienden, familieleden of collega’s die ook aan hun zwemtechniek willen werken? Meld je dan samen aan voor een cursus van Mijnzwemcoach! 

Wat kun je verwachten van ons?

  • Activiteiten gegeven door een KNZB gediplomeerde trainer

  • Lessen in groepen van maximaal 12 zwemmers 

  • Alles leren over de zwemtechniek op je eigen niveau

  • Wekelijkse mailing over hoe de les eruit gaat zien

  • Ondersteunend videomateriaal

  • Een veilige en verantwoorde opbouw van jouw fysieke inzet tijdens de cursus

Kijk naar onze veelgestelde vragen voor meer informatie. 

Inschrijven

Wil jij zo snel mogelijk het water in? Schrijf je dan nu in voor een van de cursussen van Mijnzwemcoach. Voer vervolgens je plaatsnaam of postcode in en filter de resultaten op onder andere afstand van je woonplaats, datum en dagdeel. Kies en boek ten slotte de cursus die het beste bij jou past.

Je krijgt uiteraard een bevestigingsmail. In aanloop naar de eerste les en tussen de borstcrawllessen door ontvang je nog meer e-mails met informatie over de les en bijvoorbeeld oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid aan de cursus begint!

Samenwerking 

Mijnzwemcoach is een product van de KNZB. De uitvoering vindt echter plaats door heel het land in samenwerking met de vereniging. Zo kun jij op een locatie dicht in jouw buurt aan de gang met de verbetering van jouw techniek!

De zwemverenigingen en Stichting Borstcrawlcursus.nl organiseren en verzorgen de cursussen van Mijnzwemcoach.
Zij hanteren hiervoor de kwalitatieve KNZB methodiek en verzorgen de cursus volgens de strenge KNZB richtlijnen en voorwaarden.

Lees hierover meer in de algemene voorwaarden.