Borstcrawlcursussen

Start met Borstcrawl

Heb jij altijd al de borstcrawl willen leren? Dan is dit het moment om aan de slag te gaan!
Leer in acht lessen de beginselen van de borstcrawl techniek. Tijdens deze lessen maak je stapsgewijs kennis met alle aspecten die bij een borstcrawl komen kijken. Belangrijk is de rust te bewaren en er op te vertrouwen dat in les zes alles samen komt, zodat je les zeven en acht kunt gebruiken om te werken aan de combinatie en jij je eerste banen borstcrawl zwemt!

 

Voor wie is Start met Borstcrawl:
Iedereen die nog niet eerder de borstcrawl heeft gezwommen, of die bij de start van de cursus nog niet langer dan 50 meter borstcrawl achter elkaar kan zwemmen.

Verbeter je Borstcrawl

Toe aan de volgende stap?
Tijdens deze cursus gaan we verder! De focus ligt op de verbetering van de borstcrawl. Zit jij in team schouder rotatie of schouder activatie? Waar je nu misschien nog van denkt, waar gaat dit over, is dit iets waar je aan het einde van deze cursus precies van op de hoogte bent!

 

Voor wie is Verbeter je Borstcrawl:
Iedereen die eenvoudig 100 meter borstcrawl achter elkaar kan zwemmen zonder moeite te hebben met de ademhaling. Het tempo is hierbij niet van belang.

Techniek en Conditie

Next level! Ben jij nog niet uitgeleerd?
Deze cursus staat niet alleen de verfijning van de borstcrawl op het menu, ook de rugcrawl komt aanbod! Weet jij dat een goede borstcrawlzwemmer ook ontzettend veel rugcrawl traint om een betere zwemmer te worden? Zorg ervoor dat jij met beiden aan de slag gaat tijdens deze cursus!

Voor wie is Techniek en Conditie:
Jij zwemt al een prima borstcrawl maar wil graag op wekelijkse basis blijven zwemmen! De behoefte die jij hebt als cursist worden door de trainer geïnventariseerd en het programma wordt hier zo goed als mogelijk op aangepast.