Clinics

De KNZB streeft ernaar om een zo gevarieerd mogelijk zwemaanbod te leveren. Naast de borstcrawl bieden we een reeks van gespecialiseerde clinics aan om de diversiteit en diepgang van onze zwemdisciplines te vergroten. 

Videoanalyse - nu beschikbaar!

Tijdens deze clinic wordt de zwemtechniek van deelnemers nauwgezet geanalyseerd en verbeterd. Een onmisbare ervaring voor iedere zwemmer die zijn techniek wil finetunen!

Heb je altijd al eens onderwater willen bekijken hoe je slag eruit ziet? En wil je tips en trucs van top trainers? De Zwemcoaches staan samen voor jou klaar om vanuit verschillende oogpunten beeldmateriaal te maken. Na de opnames verzorgen zij aansluitend ook nog een training. Na ongeveer twee weken volgt een uitgebreide analyse per mail.

Wat krijg je precies:

  • Professionele tips over je zwemtechniek
  • Direct training om aan je techniek te werken na de analyse
  • Uitgebreid rapport waarin de trainers thuis uitgebreid naar de beelden kijken. Zij geven vervolgens precieze tips op basis van boven en onderwater beelden!

Bekijk hier het huidige aanbod aan videoanalyses! 

Starten & Keren 

Deze clinic is speciaal ontworpen om zwemmers van de vereniging te leren hoe ze effectiever kunnen starten en keren. Ideaal voor zowel Masters als beginnende wedstrijdzwemmers.

Conditie- en Landtraining

Wil je de conditie van je zwemmers naar een hoger niveau tillen? Deze clinic combineert zwem- en landtraining voor een intensieve bootcamp-ervaring.

Verbeter je Zwemslagen 

In deze reeks clinics richten we ons op het aanleren of verbeteren van de vlinderslag, schoolslag of rugcrawl. Een perfecte kans om zwemslagen te verfijnen.