Openwatercursussen

Kies een cursus die bij jou past!

Heb je nog niet eerder in het openwater gezwommen? Of ben je juist opzoek naar tips en trucs om sneller uit het water te komen bij de triatlon? 

In beide gevallen, maar ook voor héél veel andere tips & trucs, ben je bij Mijnzwemcoach op de juiste plek.

Ervaar het Openwater

Heb jij altijd al eens in het Openwater willen zwemmen? Dan is dit jouw kans!

Voor de eerste ervaring in het natuurwater is de Ervaar het Openwater de ideale cursus. In vier lessen nemen wij jou mee tijdens jouw eerste kennis making met het zwemmen van borstcrawl in het natuurwater.

Stapsgewijs wordt de afstand uitgebreid en leer je met behulp van tips en trucs veilige meters in het natuurwater te zwemmen.

 

Voor wie is Ervaar het Openwater:

Kun jij 100 meter borstcrawl achter elkaar zwemmen? Of zwem jij in een aardig tempo schoolslag? Dan is deze cursus passend voor jou! De trainer is gespecialiseerd in differentiëren binnen de les, waardoor je met iedere tempo mee kunt komen.

BELANGRIJK: Blijk je onvoldoende zwemvaardig te zijn, dan is de trainer ten alle tijden bevoegd om je uit de cursus te halen. Dit in verband met jouw eigen veiligheid en die van de groep. Dit kun je teruglezen in de algemene voorwaarden. 

Wat heb je nodig om deel te nemen:

  • Zwembril
  • Badmuts
  • Safeswimmer
  • Wanneer de watertemperatuur lager is van 15 graden, dan dien je een wetsuit te dragen om deel te mogen nemen.

 

Techniek en Tactiek in het Openwater

Ben jij op zoek naar tips en trucs om efficienter in het buitenwater te kunnen zwemmen? Zorg dan dat je er bij bent!

De openwaterzwemmer die al enige ervaring heeft kan tijdens deze cursus uit de voeten! Naast het maken van meters krijg jij tips bij het samen zwemmen, het verschil in slag tussen binnen en buitenwater en zeker ook tactische uitleg wanneer je deel gaat nemen aan een event. De ideale voorbereiding voor jouw sportieve zomer!

 

Voor wie is Techniek en Tactiek in het Openwater:

Kun jij 300 meter borstcrawl achter elkaar zwemmen? Dan is deze cursus passend voor jou! Het is niet perse noodzakelijk dat je enige ervaring hebt in het Openwater. Wel is het belangrijk dat je afstanden kunt maken in het binnenbad. 

BELANGRIJK: Blijk je onvoldoende zwemvaardig te zijn, dan is de trainer ten alle tijden bevoegd om je uit de cursus te halen. Dit inverband met jouw eigen veiligheid en die van de groep. Dit kun je teruglezen in de algemene voorwaarden.